Kakaós csiga recept

Nagyon sok háziasszony nem szeret pepecselni a konyhában, hanem inkább az extra gyors megoldásokat szereti. A kakaós csiga recept bármikor elővehető, hiszen egész évben süthető finomságról van szó. A kakaós csiga tésztája élesztős, vagyis keleszteni szükséges. Ha a következő leírás alapján készíti, akkor biztosan megnyalja mind a tíz ujját utána a kedvese. A kakaós csiga tésztájához fél kilogramm lisztre, 2,5 dekagramm élesztőre, egy tojásra, két evőkanál tejfölre, öt evőkanál cukorra, két deciliter tejre, egy csomag sütőporra, csipet sóra és egy evőkanál puha margarinra van szüksége.

A cukros tejben elmorzsolt élesztőt futtassa fel, majd adja hozzá a liszthez. Ezután a többi összetevő hozzáadásával gyúrjon egy lágy tésztát. Addig hagyja kelni a tésztát, amíg elkészíti a kakaós tölteléket. Kakaóport, cukrot, vaníliás-cukrot és olvasztott margarint készítsen elő. A kakaós csiga recept ezen részénél a tésztát nyújtsa ki, kenje meg margarinnal, majd szórja rá a kakaóporból, cukorból és vaníliás-cukorból álló keveréket.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás