Búzaliszt
Búzaliszt

Ön is járt már úgy, hogy egy üzlet lisztekkel teli polcnál hosszú percekig csak álldogált, hogy melyik változat mellett kellene döntenie? Sokakkal megesik, főleg a mai világban, ahol rengeteg liszt-érzékeny él, a választás nehézsége. A gluténmentes vagy a teljes kiőrlésű búzaliszt igazán egészséges és a fogyókúrában is tökéletesen megállják a helyüket. A számtalan lisztféle, amelyekkel a gyártók bombázzák a vásárlókat, ideális sütéshez és főzéshez egyaránt. Minden lisztfélének megvannak a saját jellemzői, illetve az is feltüntetésre kerül a csomagoláson, hogy milyen betegség esetén ajánlják.

Gondoljon itt a glutén-érzékenységre, ami napjainkban már szinte népbetegségnek számít, sajnos. Az emberi táplálkozásban a gabonafélék jelentős szerepet töltenek be, amelyek csoportjába sorolható a búza, az árpa, a rozs, a kukorica, a zab, a köles, a cirok, az amarant, a tönkölybúza és még lehetne folytatni a sort. De talán az előbb felsoroltak a legfontosabbak az étkezések során. A búzaliszt egy olyan őrlemény, amit a búzából nyernek, tapintása pedig nagyon lágy, szinte púderszerű.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás